Politika e rimbursimit dhe kthimit

Ju faleminderit që blenët në kompaninë tonë. Ne shpresojmë që produkti të jetë në përputhje me pritshmet tuaja, por nëse keni nevojë për të kthyer një produkt, ju lutemi lexoni politikën tonë të kthimit me kujdes.

Ju keni të drejtë të ktheni produktin brenda 5 ditëve nga data e blerjes. Pas kësaj periudhe, nuk mund të pranohet kthimi.

Produkti duhet të kthehet në gjendje të mirë, pa dëme apo shenja përdorimi. Duhet të përfshijë të gjitha pjesët origjinale, duke përfshirë paketimin dhe mbështjellsit e tjerë të bashkangjitur.

Paratë do të rikthehen nëpërmjet shërbimit të transportit që ne do të organizojmë. Ju lutemi të kuptoni se mund të ketë një vonesë deri në 7 ditë për rimbursimin.

Ju keni detyrimin të paguani tarifën e transportit për kthimin e produktit. Tarifa e transportit është 2 euro për Kosovë dhe 5 euro për Shqipëri dhe Maqedoni, dhe duhet të paguhet ose në momentin kur postieri merr produktin nga ju ose do të zbritet nga shuma e rimbursimit tuaj.

Produktet e shpenzueshme ose të personalizuara nuk janë të kthyeshme, përveç në rastet kur ka një problem me cilësinë apo defekt të produktit.

Ju lutemi të kontaktoni shërbimin tonë të klientit për çdo pyetje në lidhje me kthimin e produkteve.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

sq
sq
Zgjidhni fushat që do të shfaqen. Të tjerët do të fshihen. Zvarrit dhe lësho për të riorganizuar rendin.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Klikoni jashtë për të fshehur shiritin e krahasimit
Krahasoni