E shitur

Pasqyrë zmadhuese e lëvizshme

19.90 

Pasqyra fleksibile me dritare LED, perfekte për grimcat dhe rregullimin e flokëve, ideale dhe për udhëtime.

Out of stock
Dorëzimi i parashikuar:
14 - 18 Qer, 2024

Shipping and Returns

Shipping and Returns

Shipping cost is based on weight. Just add products to your cart and use the Shipping Calculator to see the shipping price.

We want you to be 100% satisfied with your purchase. Items can be returned or exchanged within 30 days of delivery.

Përshkrimi

Ky produkt, një pasqyrë 10X fleksibile me lente zgjedhëse dhe dritare LED, është i përshtatshëm për përdorim në shumë situata. Mund ta përdorësh si pasqyrë make-up për të rregulluar grimcat dhe për të pasqyruar detaje, apo për të përdorur gjatë rregullimit të flokëve, depilimit dhe për burrat që duan një pamje të qartë gjatë rruajtjes. Fleksibiliteti dhe drita LED bëjnë që të jetë e përshtatshme kudo. Mund ta montosh lehtësisht me vrima shtresuese, dhe është shumë e përshtatshme për përdorim në tualet. Po ashtu, është një zgjedhje e shkëlqyer për udhëtimet, duke ofruar një mjet të përshtatshëm për të pasur një pamje të qartë gjatë përkujdesjes personale edhe në udhëtim.

Vlerësimi

E bazuar në 0 vlersime

Nuk ka ende vlersime.

Quick Comparison

SettingsPasqyrë zmadhuese e lëvizshme removePasqyrë Zmadhuese me Lartësi të Rregullueshme removePasqyrë Zmadhuese me Montim në Mur remove
NamePasqyrë zmadhuese e lëvizshme removePasqyrë Zmadhuese me Lartësi të Rregullueshme removePasqyrë Zmadhuese me Montim në Mur remove
ImagePasqyre me llupe
SKU
Rating
Price
19.90 
34.90 
39.90 
Stock
Out of stock
AvailabilityOut of stock
Add to cart

DescriptionPasqyra fleksibile me dritare LED, perfekte për grimcat dhe rregullimin e flokëve, ideale dhe për udhëtime.Sigurohuni që të keni pamjen e përsosur me pasqyrën zmadhuese 5x të ngjitur në mur me lartësi të rregullueshme. Produkti ideal për rruajtje, grim dhe për të interesuarit që dëshirojnë të kenë një reflektim të qartë dhe të detajuar për rutinën e tyre të përditshme.Sigurohuni që të keni pamjen e përsosur me pasqyrën zmadhuese 5x të ngjitur në mur. Produkti ideal për rruajtje, grim dhe për të interesuarit që dëshirojnë të kenë një reflektim të qartë dhe të detajuar për rutinën e tyre të përditshme.
ContentKy produkt, një pasqyrë 10X fleksibile me lente zgjedhëse dhe dritare LED, është i përshtatshëm për përdorim në shumë situata. Mund ta përdorësh si pasqyrë make-up për të rregulluar grimcat dhe për të pasqyruar detaje, apo për të përdorur gjatë rregullimit të flokëve, depilimit dhe për burrat që duan një pamje të qartë gjatë rruajtjes. Fleksibiliteti dhe drita LED bëjnë që të jetë e përshtatshme kudo. Mund ta montosh lehtësisht me vrima shtresuese, dhe është shumë e përshtatshme për përdorim në tualet. Po ashtu, është një zgjedhje e shkëlqyer për udhëtimet, duke ofruar një mjet të përshtatshëm për të pasur një pamje të qartë gjatë përkujdesjes personale edhe në udhëtim.Ju prezantojmë pasqyrën e zmadhuese 5X të ngjitur në mur me lartësi të rregullueshme, një shtesë e domosdoshme për banjën ose hapësirën tuaj të grimit. Kjo pasqyrë e zgjerueshme ofron përshtatshmëri të pazëvendësueshme dhe precizion për rutinën tuaj të përditshme të grimit dhe të rruajtjes. Me dizajnin e saj inovativ të ngjitur në mur, ajo kursen hapësirën tuaj të tavoliës ndërsa ofron një reflektim të qartë dhe të zgjeruar. E përpunuar me materiale cilësore, kjo pasqyrë është e ndërtuar për të zgjatur, siguruarësi dhe besueshmëri afatgjatë. Krahët e zgjerueshëm ju lejojnë të përshtatni pasqyrën në këndin dhe distancën tuaj të preferuar, duke u përgjigjur nevojave e juaja specifike. E pajisur me një lente të fuqishme zgjeruese, kjo pasqyrë ofron një shikim të përmirësuar, duke ju lejuar të arrini rezultate të përsosura të rruajtjes ose grimit me lehtësi. Kjo pasqyrë e zgjerueshme siguron që çdo detaj të kapet me qartësi. Përmirësoni eksperiencën tuaj të rruajtjes dhe grimit me Pasqyrën e Zgjerueshme të Ngjitur në Mur sot dhe shijoni përshtatshmërinë e një reflektimi të precizuar dhe të pafajshëm në çdo moment.Ju prezantojmë pasqyrën e zgjerueshme 5X të ngjitur në mur, një shtesë e domosdoshme për banjën ose hapësirën tuaj të grimit. Kjo pasqyrë e zgjerueshme ofron përshtatshmëri të pazëvendësueshme dhe precizion për rutinën tuaj të përditshme të grimit dhe të rruajtjes. Me dizajnin e saj inovativ të ngjitur në mur, ajo kursen hapësirën tuaj të tavoliës ndërsa ofron një reflektim të qartë dhe të zgjeruar. E përpunuar me materiale cilësore, kjo pasqyrë është e ndërtuar për të zgjatur, siguruarësi dhe besueshmëri afatgjatë. Krahët e zgjerueshëm ju lejojnë të përshtatni pasqyrën në këndin dhe distancën tuaj të preferuar, duke u përgjigjur nevojave e juaja specifike. E pajisur me një lente të fuqishme zgjeruese, kjo pasqyrë ofron një shikim të përmirësuar, duke ju lejuar të arrini rezultate të përsosura të rruajtjes ose grimit me lehtësi. Kjo pasqyrë e zgjerueshme siguron që çdo detaj të kapet me qartësi. Përmirësoni eksperiencën tuaj të rruajtjes dhe grimit me Pasqyrën e Zgjerueshme të Ngjitur në Mur sot dhe shijoni përshtatshmërinë e një reflektimi të precizuar dhe të pafajshëm në çdo moment.
WeightN/AN/AN/A
DimensionsN/AN/AN/A
Additional information
Sold601
Shipping
sq
sq
Zgjidhni fushat që do të shfaqen. Të tjerët do të fshihen. Zvarrit dhe lësho për të riorganizuar rendin.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Klikoni jashtë për të fshehur shiritin e krahasimit
Krahasoni