Filtrat

Duke shfaqur të 3 rezultatet

Pasqyrë zmadhuese e lëvizshme

Nuk ka stok
Pasqyra fleksibile me dritare LED, perfekte për grimcat dhe rregullimin e flokëve, ideale dhe për udhëtime.…

Pasqyrë Zmadhuese me Lartësi të Rregullueshme

34.90 
Ne stok, 2 copa
Sigurohuni që të keni pamjen e përsosur me pasqyrën zmadhuese 5x të ngjitur në mur me lartësi të rregullueshme. Produkti ideal për rruajtje, grim dhe…

Pasqyrë Zmadhuese me Montim në Mur

39.90 
Ne stok, 7 copa
Sigurohuni që të keni pamjen e përsosur me pasqyrën zmadhuese 5x të ngjitur në mur. Produkti ideal për rruajtje, grim dhe për të interesuarit që…
sq
sq
Zgjidhni fushat që do të shfaqen. Të tjerët do të fshihen. Zvarrit dhe lësho për të riorganizuar rendin.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Klikoni jashtë për të fshehur shiritin e krahasimit
Krahasoni